O nama

Vaše zdravlje naš
  • uspeh.
  • cilj.


Tokom 28 godina svog postojanja ZEGIN grupacija postala je lider na makedonskom tržištu i globalna kompanija sa udelom na tržištu od 65%. Sarađujemo sa 400 apoteka u celoj zemlji, kao i sa svim kliničkim centrima i opštim bolnicama. Danas imamo u Makedoniji 150 apoteka i 30 prodavnica za zdravu hranu.

ZEGIN Farm - Skoplje

Zegin Farm je započela sa radom 1993. godine. Danas predstavlja lanac od 126 apoteka. Njena osnovna delatnost sastoji se od prodaje na malo lekova, para-lekova i medicinskih sredstava, proizvoda za hranu i dodatka ishrani, makrobiotika i kozmetike.

ZEGIN Medika, Skoplje

Zegin Medika započela je sa radom u 1998. godini u cilju obezbeđenja pacijenata kvalitetnim i neophodnim lekovima. Naš cilj je bio i da omogućimo efikasnu stručna pomoć za njihove zdravstvene probleme. Danas ponosno kažemo da smo lider u zemlji po broju usluženih klijenata.

ZEGIN Intermedika – Skoplje

Quisque aliquet turpis at urna suscipit accumsan. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed at scelerisque nibh, sed rhoncus libero. Nullam vitae ante ac felis lacinia.

ZEGIN Špedicija – Skoplje

Sa ciljem da lekovi iz kompletnog asortimana ZEGIN budu lako dostupni pacijentima na svim lokacijama gde postoje apoteke ZEGIN, osnovana je posebna zdravstvena organizacija za dostavu i redovno snabdevanje.

Naša istorija

Zegin DOO je prva privatna kompanija registrovana za prodaju i proizvodnju lekova u Republici Makedoniji… dalje  →

Zegin poliklinika

Zegin poliklinika obavlja opšte preglede, opšte bio-hemijske analize (ima bio-hemijsku laboratoriju), kompletnu krvnu analizu, EKG, abdominalni ultrazvuk, terapije za … dalje →

Misija

Naša misija je da se popuni širok spektar kvalitetnih proizvoda iz različitih oblasti u medicini… dalje →

Zegin farm

Zegin Farm je lider u zemlji po broju usluženih klijenata, sa tržišnim udelom od 65%. Stoga je slogan „Farmaceutski biser Makedonije“ zaista s pravom zaslužen… dalje →

Zegin apoteke

Najvažnije kontakt informacije o svim našim apotekama u Srbiji možete pronaći na sledećem linku … dalje →

Zegin veleprodaja

Zegin veleprodaja obuhvata unutrašnju i spoljnu trgovinu lekovima, para-lekovima; medicinskim sredstvima; dijetetskim, makrobiotičkim… dalje →
0
+
Zadovoljnih kupaca
0
Godina poslovanja
0
+
Naših proizvoda
0
%
Garancija kvaliteta